Plugge?

Tänkte bara skriva ett snabbt litet inlägg, jag gör det mest för att fly undan från det faktum att jag måste plugga men jaja.. Direkt efter ska jag städa undan på skrivbordet och börja skriva med en gång, lovar!

Iallafall, bästa nyheten, jag klarade den första tentan! Så skönt att jag slipper tänka på det något mer, nu ska jag bara klara teorin och uppkörningen sedan ska jag nog vara på rätt köl igen, har faktiskt känt mig lite kapsejsad ett tag. Vet inte varför båtspråket blandade sig i haha. En sak som jag tror kommer hjälpa mig är faktiskt att jag ska unna mig tid att träna, och det känns verkligen inte jobbigt, det är nog första gången. Det känns faktiskt kul och då blir allt så mycket bättre.

Har betalat alla räkningar med så nu slipper jag tänka på det! Denna veckan är det fullt upp:
Idag: Skriva på hemtentan, göra ett försök på repetionsfasen för körkortsteorin, läsa om genuspsykologi, skriva, läsa, skriva, läsa. 
Imorgon: Skriva hemtenta, läsa om genuspsykologi, skriva, läsa, skriva, läsa och gå på Afrodans med Pisa.
Måndag: Halkan, försöka hinna med några test-teoriprov på körskolan och kanske grupparbete.
Tisdag: Grupparbete, handledning inför seminarieuppgiften/uppsatsen, körlektion, ha klarat test-teorislutprovet och skriva på hemtentan.
Onsdag: Halvkroppsmassage, göra de test-teori-frågorna jag hade svårt med och de som inte kom med på proven, skriva på hemtentan och kolla igenom körkortsteorin en sista gång.
Torsdag: Teoriprovet!! (I will make it, självpepp pepp pepp), en timma med en personlig tränare på Nautilus som ska hjälpa mig lägga upp ett program som jag ska följa på gymmet, simma? Skriva hemtenta.
Fredag: Jag och Pisa åker upp till Göteborg för en helg med shopping på stan, ikea, kanske ta en fika med sara? kanske träffa sanna? kanske ta en massage på gildaskolan? Häääärligt med helg!

Nej nu jävlar ska jag plugga


Mina drömgardiner

Vill ha vill ha vill ha
Är dom inte söta?
Från www.ikea.se


Helloyello

Nu var det jättelängesen jag skrev men det gör inget, det är sånt som behövs haha.. Flytten är klar, vi har väl kommit iordning ganska bra, lite småsaker som ska fixas till och så ska jag bestämma mig för alla små inredningsdetaljer som gör rummet. Har hittat de gulligaste gardinerna på ikea, gröna ganska tunga gardiner som gör rummet sådär mysigt som jag vill ha det. Andy verkade inte ha allt för mycket emot dem och det är ett ganska bra tecken. Sedan ska tavlor och andra saker upp på väggarna, det är väldigt tomt och kalt här just nu. Mattor hade vart grymt, vårt golv är så tråkigt men det är ju relativt dyrt så det får nog vänta ett tag. Jag vill ha mer hyllor och så också men jag vet inte riktigt hur mycket man får sätta upp så det får väl vänta lite det med.

Vi vill båda ha en ny TV men jaa, några tusen där med, det är inte billigt att leva gott. Jag hoppas Andy får ett bättre jobb snart, så mycket vi vill ha och göra och pengar är ju alltid problemet.

Men men, idag ska jag plugga mestadels men också köpa gymkort och simma vilket ska bli såå underbart, jag har saknat det så otroligt mycket. Roligt med träningssällskap också, Pisa har gymkort på samma ställe :D Sedan ska jag diska med, jag orkade inte med det igår så det har lagt sig på en hög och skrattar åt mitt elände. Det var ganska så lyxigt när jag var hemma i helgen och hade lilla Helga att stoppa disk i (min familjs diskmaskiner har alltid hetat Helga av någon anledning, vi har nu Helga II tror jag).

Nu är det två timmar tills bussen går så ska raka mina ben lite, vill ju inte att folket i simhallen ska tro att jag är en björn och utrymma lokalen (det skulle kunna bli lite pinsamt) och plugga en stund så slipper jag allt ikväll.

RSS 2.0