Söndag

Är seg som fan, har börjat bli så van att sova med Andy så sover inte så bra själv längre. Men min säng är mycket skönare än hans! Inte nästa helg men helgen därpå blir det en sväng till göteborg och ikea, för det finns ju såklart inte i halmstad eftersom deras kommun är puckad och sa nej till att ikea skulle bygga där. Och det betyder ju typ döden för mig, en ikeaälskare som jag är. Allt man behöver kan man hitta på ikea, just love it!

Nu har jag skrivit ut planritningen på lägenheten så nu ska jag fundera ut bra lösningar på inredning.

Citroncider

Hello.

Vart med Sara i stan idag som sagt, småshoppade lite som visst blev ganska dyrt tillslut men upptäckte att någon (?) har trollat med mina siffror på mitt konto så nu har jag mer pengar än innan! Känns både gött och lite oroligt faktiskt, får ju hoppas att de är mina och inte någon annans men det står inte något om någon insättning på en månad så? Ingen aning, konstigt är det iaf.

Köpte iallafall en batteriladdare med batteri till min kamera - väldigt behövligt, en deo - MYCKET behövligt, en underbar scarf i en av höstens enligt mig hetaste färger och ett skärp i en mycket söt färg som är lite svår att beskriva.

Grymt fin färg
Det här är sjalen från MQ, hittade även en väldigt söt kofta i den färgen på HM men vågade inte köpa den på grund av strulet med pengarna men den ska nog också få bli min, ska ha på mig jeans en dag och prova den till det.

Hittar ju ingen bild på varken koftan eller skärpet så det får bli när jag har kommit hem till min kamera.

Nu ska jag ut på promenad med min gulliga mamma och se om jag kan hitta några björnbär som jag har ett craving för just nu.


Helg i Göteborg :D

Jag är ju som sagt hemma i Göteborg i helgen eftersom jag får låna Andys pappas tågkort så jag åker gratis YEY! Supersnällt verkligen, tack tack igen. Så idag ska jag träffa Sara på en fika i stan sedan blir det familjekväll med mamma, pappa, syster och systers pojkvän tror jag. Vi ska grilla, som vi brukar, men det tröttnar man ju inte på som man har tröttnat på tacos.

Jag har ju tänkt att jag ska lägga in bilder och så men både min lillekamera och min storekamera fick vara kvar "hemma", i Halmstad alltså så blir inte så mycket av det denna helgen.. Kanske kan hitta någon bild på denna datorn.


Hit ska jag och min älskling flytta ihop den 1 oktober (bara en månad! :D)


Dit den vackra röda pilen pekar ska jag och Andy flytta om ungefär en månad. Livet är gött.

Nu måste jag springa, ska hinna med en buss om en kvart och här sitter jag i morgonrock och tofflor haha.

Jag hade en gång en blogg..

..Men den försvann så jag skapade en ny. Nu händer mycket nytt i mitt liv så jag tänkte skriva om det, DET ni, det är något nytt!

För det första, fick idag reda på att jag har fått en lägenhet YEY säger jag bara. Visst, det är i en by utanför stan (lantbo ska jag bli), det är en etta på 34 kvadrat - inte helt dåligt, mataffären har öppet till 15 på helgen - vad är det liksom? och bussarna går varje timme på vardagarna MEN det slår ändå att sova två pers i en 120 säng i en litet pojkrum med en fästman som inte är helt förtjust i att jag breder ut mig över hela sängen och är aggresiv när jag sover samt att dela resten av huset med kära fästmannens familj.

Dessutom börjar jag på högskolan på måndag och jag är grymt peppad! Har aldrig velat gå i skolan såhär mycket, äntligen ska jag få läsa om någonting jag verkligen är intresserad av istället för att mala sig igenom tråkiga ekonomilektioner och försöka undvika gympan.

Har varit med på nollningen i lite mer än en vecka och det har varit nervöst, spännande, roligt, utvecklande, tråkigt, jobbigt, irriterande och skrattretande. En liten blandning av smått och gott alltså. Tänkte skriva mer om det när jag kommer "hem" till Halmstad igen där mina älskade datorer befinner sig (sitter just nu i mina föräldrars sovrum där min mor försöker sova).

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0