Hei hopp

Nu sitter jag här i min kimono och kurar i mitt täcke och vill absolut inte ta bussen om 40 min. Ska på föreläsning men just nu känns skolan helt wasted, eller nej men fan, jag vill inte. Just nu vill jag bara koppla av och klara flytten utan stress och låta allt lugna ner sig lite men så funkar det inte för om en vecka precis har vi tenta och instuderingsfrågorna vi fick till den är inte direkt lättsmälta.

Men men.. Härom veckan köpte jag ju nya batterier och en batteriladdare till min kamera, men tro fan att det var fel på den lille saken. Så idag bär det tillbaka till göteborg och siba ska få sig en fet reklamation i nyllet. Men det är ju såklart inte enda skälet till att jag ska dit, idag ska jag umgås med min mor, på lördag blir det nog en fika med min lilla sötnos Sandra och så MÅSTE jag sitta MÅNGA timmar och plugga, måste måste måste. Så ska jag packa ihop det sista som ska med i flyttlasset nästa helg också. Om det finns någon tid över tänkte jag kanske umgås med någon annan liten gulleplutt, undrar om Annelie är sjuk än? Henne har jag ju inte träffat sen i början på sommaren typ :O det var ju jättelängesen.

Ibland är det lite jobbigt att ha ett liv som man försöker dela upp i två olika städer, när man åker härifrån missar man en massa och när man inte kommer till göteborg missar man en massa där.. Tristtrist. Men jag är fortfarande jätteglad att jag flyttade hit, lite uppfriskande med omväxlingar i livet.

Jag kan ju inte sluta prata om min lägenhet, det är som en nyförälskelse, jag älskar den på avstånd, jag vill dit nu! Inte om en vecka, nu nu nu. Dessutom betalade jag första hyran idag så nu känns den verkligen som min. Men det är jättemycket man ska fixa.. adressändring, försäkring, bredband (pain att inte ha internet, totalberoende), tv-avgift påminde andys far oss om igår (aldrig tänkt på). Dessutom ska jag läsa ut två kurslitteraturböcker, fixa en fet seminarieuppgift, klara instuderingsfrågorna, klara tentan, hjälpa andy att packa ihop hans rum i kartonger, åka till falkenberg och hämta vårt bord och våra stolar, åka till oskarström och hämta nyckeln, flytta andys saker till lägenheten, flytta mina saker till lägenheten.. PÅ EN VECKA?! AAAAAAH.. panicroom!


Mellanläge

Nu är den här jobbiga tiden när det är för varmt för höstkläder och för kallt för sommarkläder. Jag vill ha höst med höstkläder och halsdukar och boots och allt vad det innebär. Är på ett frukatnsvärt shoppinghumör och att det är just fruktansvärt är att jag inte överhuvudtaget har råd att shoppa. (Kanske hade haft det om jag slutade fika jämt?) Men det är det fan värt, fika är det bästa.

Nej men sedan när jag har fått min lön (vilket jag har idag såg jag nu!) ska jag nog unna mig lite shopping. Iaf efter hyran för att bo här, hyran för oktober månad som ska betalas nu och min telefonräkning :D Eller kanske inte för jag måste ju köpa mat för några tusen med, usch usch.

Men aja, det är ändå så värt det, ska få flytta och bli min egen, slippa bo ihop med massa andra, bara göra det jag vill. Åh himlen. Jag längtar typ skitmycket efter att få städa och diska och bädda och bestämma vilka gardiner som ska hänga uppe (för Andy får ju inte bestämma sånt :)).

Och så har vi upptäckt att en vän, eller mer en av Andys vänner, bor med gångavstånd från där vi ska bo så det är bra, kanske vi har något att göra på de där småtråkiga kvällarna haha. Vi ska till exmpel röva med oss lite spel och pussel och bli det gulliga helylleparet. I like it. Om Andys vänner får bestämma är min (ja den är MIN) lägenhet nästa partyställe som ska bli sönderpartat så in i helvete. Stackars lilla Åled och stackars hans vänner om vi blir vräkta?

Läget med bilder är lite segt. Har ju som sagt två kameror MEN.. jag har inga batteri till dem för tillfället så det får funka utan ett tag till. Iaf tills jag har hittat kvittot till batteriladdaren.

Gekås

Hello

I lördags var jag och Andy på Gekås och handlade till när vi ska flytta, alla såna små nödvändiga saker man behöver. Vi köpte:

4 Wettextrasor
Colgate
10 kökssvampar
Mopp
Fryspåsar 2L
Fryspåsar 3L
Aluminiumfolie
Plastfolie
4 Mikrodukar
Stoor diskmedelflaska
Sköljmedel (stor)
Toaborste
Toarengöring
Vit-tvättmedel
Färg-tvättmedel
Gummihandskar
2 Diskborstar
3 såna man har i toastolen så det luktar gott
Spann
Sån man vrider ur moppen i
....
För 200 kronor! :D Det är ekonomi!

Längtar längtar
 

Bananbanan

Helloo

Här sitter jag i min kimono och äter en banan till frukost, ska snart iväg till skolan och ha handledning eller något sånt om kursen? Vet inte riktigt varför men jag får väl se när jag kommer dit.

Idag kanske jag får sällskap på bussen med, det blåser ju halv storm ute så jag skulle iaf aldrig cyklat som Pisa gör varje dag, uuh.

Igår fixade jag körlektioner också, de var skitgoa på körskolan så jag ska nog trivas. Hon som hjälpte mig bokade in tio lektioner, halka och risketta redan nu, skitläskigt! Men bra också, fast jag hoppas att jag klarar mig på mindre än tio lektioner, har ju redan tagit typ tolv så..

Jag är lat och har inte fixat min kamera än, eller så att säga laddat batterierna så det blir inga bilder än. Men snart.

Nu ska jag gå, bussen går om 20 min och jag måste klä på mig.

Pengastrul

De där 900 kronorna eller hur mycket det nu var tycks lika mysteriöst som de dök upp ha försvunnit igen. Oturligt nog. Men det är väl inte mer än rätt! Usch.

Jag hade min första föreläsning idag, vilken var väldigt intressant faktiskt, men vår lärare Henrik tog inte upp så mycket som jag inte redan visste. Dock har jag fått reda på att det är tenta om ungefär en månad och jag TROR att det är tenta på fyra böcker, känns aningen skrämmande alltså. Särskilt eftersom som jag har läst kanske 100 sidor i en bok och inte ens öppnat de andra tre.. Aj.

Efter föreläsningen tog jag och söta Pisa kort till kårlegitimationen och betalade kåravgiften för denna terminen, 340 spänn tack och hej. Sedan tog vi promenaden till stan där jag gick in till HFABs kontor och fick skriva på kontrakt för lägenheten, Woho! Så nu är den faktiskt min. Fick också reda på att den första hyran ska betalas innan den sista september så tur att jag har mitt studielån. Efter det gick jag och Pisa och åt lunch och satt och tjötade ett tag, sedan åkte jag hem.

Nu är Andy och repar så jag är själv här så tänkte äta björnbär i mjölk som mellanmål och sedan sätta igång och plugga en stund, känns ju som det behövs. Behöver städa här med men vi får se om det blir av helt enkelt.

RSS 2.0